loading ...

Beyoncé

followers: 2

FOLLOW
JAY-Z and BEYONCÉ - OTR II
5 OCT 2018
JAY-Z and BEYONCÉ - OTR II
3 OCT 2018
JAY-Z and BEYONCÉ - OTR II
30 SEP 2018
JAY-Z and BEYONCÉ - OTR II
28 SEP 2018
JAY-Z and BEYONCÉ - OTR II
24 SEP 2018
JAY-Z and BEYONCÉ - OTR II
23 SEP 2018
Az aranytorkú díva egykori dobosa eljárását kezdeményezett az énekesnő ellen, amiért - elmondása szerint - fekete mágiával molesztálta őt, és még a macskáját is megölte.
Well, heres a curious story: Beyoncé is apparently a witchwell, according to her former drummer that is, and no, its not just a story because Halloween is right around the corner. Read more: A punk band’s album was accidentally p...
Kimberly Thompson beperelte Beyoncét, mert szerinte az énekesnő varázslatok segítségével szexuálisan molesztálta, illetve az extrém boszorkánykodása részeként még a kiscicáját is megölte. Kimberly Thompson Beyoncé háttérzenekarában dobolt egy időben, a bíróságtól pedig ideiglenes távoltartási végzést kért, amit elutasítottak, de október 11-ére kitűztek egy meghallgatást emiatt. Nem tudjuk Beyoncé addig milyen erővel űzi tovább a boszorkányságot, vagy hogy oda tud-e repülni seprűn a doboshoz még a végzés előtt, és valami átkot szórni rá. Kimberly Thompson egyébként Beyoncén kívül még a Late Night With Seth Meyers showműsor házizenekarában dobolt többek között. Egyébként így dobol Kimberly Thompson, mikor jazzt játszik. (A fenti képet innen vettük, érdemes a hozzá tartózó szöveget elolvasni.) [...] Bővebben!
loading ...